INSTA

 
De senaste månaderna av mitt liv i instabilder, till höger på bloggen kan ni också se ett litet bildspel av mina instagrambilder så att ni kan hänga med i min vardag där, wihooo!
 

MAT

Har precis lagat middag till hela familjen, det blev en APGOD pad thai. Just nu lider jag av allvarlig matkoma, är så mätt! Jaja, dags att lyfta på röven och hoppa in i duschen, måste gå och lägga mig tidigt idag för imorgon ringer väckarklockan vid 06:00 för jag ska jobba.


Nattinana

Nu har jag kämpat med bloggen i timmar, tack till min kära syster Linnea (linneatrea.blogg.se) som har hjälpt mig. Det är inte lätt att fixa med bloggen alltså, design, header, bilder, text och allt såntdära, men nu är det mesta fixat. Så med detta säger jag tack för idag och godnatt!
 
Kan inte sluta skratta åt denna bilden HAHAHA

18 BARRE

För ett par veckor sedan fyllde jag 18 år, så detta bestämde jag mig för att fira med några av mina absoluta favorittöser. Det blev en klassisk tjejmiddag med tacos och kladdkaka till efterrätt och sedan avslutades kvällen med soffmys framför Eurovision Song Contest, grym kväll!

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hej världen

Jstar, Jess, Jessi, Jessilicious, kärt barn har många namn. Hur som helst, Jessica heter jag (som att någon som inte redan vet vem jag är kommer läsa min blogg...) och jag har nu bestämt mig för att skaffa en blogg. Anledningen? Jo, jag tänker som så att man gör så mycket i livet och på dagarna, men hur mycket av alla saker man gör kommer man minnas ordentligt om ett år eller två? Därför vill jag börja dokumentera allt gött som händer så att jag inte glömmer av något. Detta är iallafall grundtanken med bloggen min, men vi får se hur det hela utvecklas
 
#YOLO 
 
 

RSS 2.0